Undskyld og chokoladebolle.


Jeg vil lige dele en lille oplevelse med jer, som jeg havde for en uges tid siden -
Efter en vild shopping-tur i Lyngbycentret en lørdag sammen med resten af Danmarks befolkning kørte jeg lettere udmattet hjem. Selvfølgelig skulle jeg ende med at køre bag ved en "lad os sige - søndagsbillist" - der havde meeeeget god tid. Jeg havde ingen mulighed for at overhale, men pludselig var chancen der. Vi holdt ved et kryds hvor vejen egentlig er 2 (måske 1½) vejbane bred og hurtigt snærver ind til en vejbane - så jeg havde lagt planen, og nærmest fløj fra start, da det blev grønt. Der var ingen biler i modsatte vejbane så jeg tog ingen chancer og overhalede med pæn vidde. Jo jeg havde skam set de dobbelt optrukne linier, men hvad, nu ville jeg altså hjem. Jeg var da også kun lige kommet forbi min "fjende", da en sød lille motorcykel betjent meget bestemt vinkede mig ind til siden.

Et eller andet sted var jeg i vældig godt humør - det var nemlig min første shoppingtur siden operationen og som kvinde havde jeg det rigtigt godt - jeg havde nemlig brugt en mindre formue. Dog lidt ærgelig over at blive stoppet midt i en tåbelig trafik-overtrædelse.
MEN intet kunne slå mig ud - jeg rullede vinduerne ned, smilede over hele hovedet og sagde: "hvad skal jeg sige andet end UNDSKYLD, Undskyld, undskyld" - Jeg gjorde en fejl og det er jeg ked af - så undskyld endnu engang. Betjenten var venlig men mente dog at jeg virkede temmelig glad i betragtning af at jeg rent faktisk havde gjort noget "temmeligt ulovligt" - jamen jeg undskyldte igen med et kæmpe smil og kom i tanke om min chokoladebolle, der var ved at smelte i hånden på mig - Jeg tilbød betjenten en og han takkede pænt ja. Derefter smilede han venligt og sagde at han ikke skulle ødelægge mit gode humør og ønskede mig så ellers en god weekend.

Undskyld er godt - og en chokoladebolle!

--
Med Venlig hilsen
Anette Jensen

Miracle A/S, Denmark